fredag, januari 20, 2012

utan koppling till förra inlägget

när man jämför kvinnor och män och fattar att det är skillnad, så är alla helt ok och reko med det om det är till fördel för männen. ex. sport. "jamen det ääääääär skillnad på män och kvinnor, män äääääär starkare, män äääääär snabbare, det äääääär tråkigt att titta på damfotboll" osv trista gamla kommentarer (som jag alltså här absolut inte dementerar, allvarligt ironi-fritt).

men så fort man jämför kvinnor och män och fattar att det är skillnad, och det är till kvinnornas fördel, så blir det hysteri och så kan man inte säga och smutskastning och pajkastning och pajätartävling och allt möjligt halabalo. och nu snackar jag inte om "kvinnliga egenskaper" såsom kvinnor äääär känsligare, kvinnor gråter faktiskt mer osv.

för plötsligt har alla fått uppfattningen om att vi är så jävla jämställda. men man får fortfarande inte snacka skit om män på samma sätt som man snackar skit om kvinnor. för då är man "manshatare", "feminist", "andra konstiga saker som inte håller sig i linje med normen som håller käft". 

just sayin'. 


1 kommentar:

Anonym sa...

Många exempel på saker som män är bättre än kvinnor på men inga tvärtom! Ge folket exempel, vi kräver det! KRÄÄÄÄÄÄVER DET!