fredag, september 10, 2010

och så var det en kille som kallades för sexmästaren

så var man tillbaks i studentsvängen! igår drog jag, systeryster och kajsa på pubrunda (eller faddergala som adam så fint kallade det) med en sådan där spexig studentförening, ni vet. vi samlades i ett sunkigt rum, som kallades "rummet" (och när folk frågade om man skulle följa tillbaks med på rummet kunde det lätt bli konstig stäming). där hängde bh:ar i taket och man kunde dricka öl utan att bry sig om vart man spillde. lite som norrlands nation i växjö. sedan drog vi iväg på den här jättefyndiga pubrundan, där man, som det låter, går omkring på olika pubar och tar en öl och sedan drar vidare. man är också packad redan vid åtta och kommer inte ens ihåg vilka pubar man rundat på. fyndigt va?

man möter så rolig folk på sådana där rundor. t.ex. en finlandssvensk kille som var hysteriskt glad över hur mycket ketchup man kunde få på mcdonald's. gratis. eh, jo donken är ju ingen pub, men man ska väl äta också.

det blev mycket öl, ett glas rosé och lite, lite dans. och jag är nöjd, för hur mycket jag än tycker om min syster så är det alltid kul att se andras nunor.

Inga kommentarer: