lördag, maj 05, 2012

kärlek mellan knopp och kropp

Har funderat lite på det där med knoppens relation till kroppen. Tänk all energi man lägger på att hata delar av, eller hela, sin kropp. Till exempel sin slappa mage, dallriga lår eller för knubbiga tår. Läste någonstans att man skulle lägga den hatenergin på att förändra sin kropp till något man älskar. Visst, det är smart att ta hand om sig själv, sin kropp. Man ska inte misshandla sig själv, det är ju för jävla dumt. Men istället för att lägga energin på att förändra den, kanske lägga energin på att lära sig att älska sin kropp? Då kanske man har lättare att ta hand om sig själv. Älska hur man ser ut, inte ta skit från konsumtionsindustrin om hur man ska se ut.
Både män och kvinnor.
Jag säger inte att det är lätt, för hur man än ser ut vill man ofta ändra saker. Men det känns verkligen tråkigt att det är så. Då är verkligen denna kvinna en förebild.

Och på det ämnet måste jag säga att någon borde ta tag i att göra en jeanskollektion för folk som är under 170 cm. (och om den finns vill jag se den med egna ögon.)

Inga kommentarer: